Skip to the main content

Viertallen op step, teaminformatie. Update

De teams zijn bekend, we gaan spelen in 7 poules van elk 6 teams.
Laatste update 2-3 (TK). Stepnamen toegevoegd,  div. poule updates en datums !

De datums zijn niet altijd goed doorgekomen. Heeft u de week van 29 maart overgeslagen of kunt u niet op paasmaandag spelen, gebruik dan de week van dan de week van 19 april.

In de bijlages vind u de indeling van uw klasse en contact informatie. We spelen in 2 poules die op sterkte zijn ingedeeld. Dit is gebeurt op basis van NBB rating, rechten uit de voorgaande competitie en teamopgave. Waar mogelijk zijn teams uit een zelfde vereniging in verschillende poules geplaatst. De derde klasse heeft 1 poule.

Er is geen promotie / degradatie dus doelstelling is een leuke, spannende competitie te spelen.

De wedstrijden worden gespeeld op step waarbij de NBB reglementen worden gehanteerd met enkele aanpassingen. Zo is er geen arbiter aanwezig bij stepbridge viertallen. Artikelen betreffende promotie/degradatie en wedstrijdleider zijn dus niet van toepassing.
Mocht er iets gebeuren waar u als teams onderling niet uit komt, dan is er een protest commissie binnen het district waar u uw zaak kunt voorleggen.

De teamcaptains maken afspraken over de speeldag en tijdstip. In principe op het speelmoment van de thuis spelende club maar u heeft alle vrijheid om dit samen in te vullen.

Het thuis spelende team maakt de wedstrijd aan op stepbridge, zie bijgevoegde instructies. Wellicht goed om dit een keer te oefenen binnen de club.

Het aantal te spelen spellen per wedstrijd is minimaal 24. U mag dus ook 28 spellen spelen. In de hoofdklasse ga ik ervan uit dat 28 spellen worden gespeeld.

De uitslag.

De uitslag wordt na afloop doorgegeven naar de DKL. Hiervoor kunt u het standaard formulier gebruiken of een schermprint van stepbridge opsturen. In dat laatste geval vermeld wel de namen van de teams, het aantal gespeelde spellen en het poule nr. Stuur ook altijd een kopie naar de tegenstander.
Indien het aantal spellen niet vermeld is ga ik ervan uit dat dit standaard is. 28 in de HK en 24 in de overige klassen.

Het spelen van een viertallen wedstrijd is gratis, er zijn geen deelnamepunten nodig.

Andere artikelen

Online 4tallen einduitslag

Allereerst willen wij alle deelnemers bedanken voor hun deelname aan dit online 4tallen evenement,...

05/05/2021 - Rob Jetten
Algemene ledenvergadering 17 april

Algemene ledenvergadering 17 april

Deze vergadering wordt gehouden op Zoom. Inloggen voor club bestuurders. Laat even weten via...

08/04/2021 - Loek Veldman
Stepbridge na 1 Januari

Stepbridge na 1 Januari

Na 1 Januari moeten NBB leden betalen om op stepbridge te kunnen kaarten. Voor meer details en...

13/12/2020 - Loek Veldman